Openbaar Vervoer

Het kantoor van NNID Nederlandse organisatie voor seksediversiteit is goed en snel bereikbaar via het openbaar vervoer.


 

Hou er rekening mee dat bij het dichtbij gelegen station Nijmegen Dukenburg geen vaste taxistandplaats is. Taxibedrijven in de buurt die je kunt bellen, zijn de Dukenburgse Taxicentrale DTC (024-8454020) of de Nijmeegse Taxicentrale (024-3771111).  Wel is er een vaste taxistandplaats bij het NS-station Nijmegen Centraal. Een taxi vanaf het Nijmegen Centraal Station kost ongeveer 20 euro.

Routebeschrijving auto: Voor wie liever met de auto reist, is een aparte routebeschrijving beschikbaar. NNID is uitstekend te bereiken via de A73, de A50, de A12 en de A15.

OV Reisplanner

Op de website www.9292ov.nl kan je uitgebreide informatie vinden over het reizen per openbaar vervoer. Je kunt op die site gratis je route plannen. Voor onderweg bestaat de speciaal voor mobiele telefoons ontworpen website mobiel.9292ov.nl. Informatie kan je ook opvragen bij het informatienummer 0900-9292 (70 eurocent per minuut).

Vanaf Nijmegen Centraal of Nijmegen Dukenburg

Zowel vanaf Station Nijmegen Centraal als het dichterbij gelegen station Nijmegen Dukenburg (Brabantse poort) kies je Breng Bus 331, richting Nijmegen Weezenhof (het is aan te raden te checken of deze informatie nog correct is op 9292.nl). Vanaf de halte Meijhorst Sporthal  is het ongeveer 600 meter lopen naar NNID. In Meijhorst 29ste straat kan je via een voetgangerspad  doorsteken naar een kleine brug, waarna je linksaf  de Staddijk op loopt. Na 35 meter zie je rechts het clubhuis van rugbyclub The Wasps en nog eens 100 meter verder ben je aangekomen bij NNID .

De  -ikoontjes in de routebeschrijving brengen je naar het betreffende punt in Google Maps Streetview. Er wordt een nieuw venster geopend.

STDK Busverbinding via Google Maps

Klik op de kaart voor een grotere weergave op maps.google.com

Om te noteren…

Adres: NNID Nederlandse organisatie voor seksediversiteit, Staddijk 91, 6537 TW Nijmegen

Contactpersoon bij NNID: Als je nog vragen hebt, kan je contact opnemen met Saskia de Jong: 024-3430000 of info@nnid.nl.

Schapen op de Staddijk.

Schapen op de Staddijk – In de zomer lopen op de Staddijk en in het aangrenzende Stadspark Staddijk schapen om het gras kort te houden.

Comments

comments